Natúr tápióka gyöngy, amely sokoldalúan használható főzéshez, süteményekhez és desszertekhez.

BiOrganik natúr tápióka gyöngy 1000g leírása

Elkészítése: a gyöngyöket vízbe vagy növényi tejbe (pl. Sojade szójaital) kell áztatni kb 5-10 percig, amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután lassú tűzön főzni kell, eközben hozzá lehet adni az ízesítő anyagokat (pl, vanília, karobpor, fahéj, mazsola, stb) ízlés szerint. Mikor összesűrűsödött vegyük le a tűzről, öntsük bele kis tányérkákba és abban hagyjuk kihűlni. Díszíthetjük aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel stb.

Összetevők: tápiókakeményítő. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1516 kJ/356 Kcal, zsír: 0,1 g -amelyből telített zsírsavak: 0,03 g, szénhidrát: 88,4 g -amelyből cukor: 0 g, fehérje: 0,56 g, só: 0,03 g. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási ország: Thaiföld. Gluténmentes.

Tápióka gyöngy - a gluténmentes csoda

A tápióka gyöngy egy egészséges és ízletes alapanyag, amely sokféle ételben felhasználható. Gluténmentes, így ideális választás a diétázók számára. Fedezd fel a tápióka gyöngy sokoldalúságát!

A tápióka gyöngyök a cassava gyökérből készülnek, melyek főzés után átlátszóvá válnak. Édes és sós ételekben egyaránt felhasználhatók, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az elkészítése rendkívül egyszerű, és az ételekhez adva különleges textúrát kölcsönöznek. A tápióka gyöngyök rágós állaga és semleges íze lehetővé teszi, hogy különböző ízekkel kombináld őket.
Desszertekben, mint például pudingokban, vagy sós fogásokban, mint salátákban és levesekben is remekül alkalmazhatók. A tápióka gyöngyök kreatív felhasználása gazdagítja az étkezéseket, és új dimenziót ad a hagyományos ételeknek. Kóstold meg őket, és tapasztald meg a tápióka gyöngyök varázsát!

Tápióka - Egészséges és tápláló

A tápióka egy egészséges alternatíva a hagyományos szénhidrátok helyett. Gazdag tápanyagokban, és számos ételben felhasználható. Ismerd meg a tápióka jótékony hatásait!

A tápióka a kasszáva gyökeréből készült keményítő, amely különösen népszerű Dél-Amerikában és Ázsiai országokban. Gluténmentes, így biztonságosan fogyasztható gluténérzékenyek számára is. Tápióka gyöngyök, pudingok és sütemények formájában is megtalálható, így sokféleképpen variálható. A tápióka lisztje pedig ideális alapanyag lehet gluténmentes péksütemények készítéséhez.
A tápióka jó energiaforrást jelent, emellett alacsony zsírtartalma miatt segíthet a testsúly kontrollálásában is. Magas B-vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően hozzájárul az egészséges anyagcseréhez, így érdemes rendszeresen beiktatni az étrendünkbe a változatos és ízletes ételek mellett.