Hagyományos pizza nem hagyományos alapanyagokból. Igazi pizza élmény a saját sütőnkből, búzaliszt nélkül, mégis teljes értékű kulináris élvezet.

180 g-os pizza lisztkeverék; Paleolit Éléskamra termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben: Energia: 1264 kJ/305,3 Kcal, zsír: 5 g -amelyből telített zsírsavak: 3,3 g, szénhidrát: 53,6 g -amelyből cukrok: 0 g, fehérje: 10,2 g, só: 1,7 g, rost: 15,9 g.

Összetevők: tápióka keményítő, szezámliszt, bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt, paleolit éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) Himalaya só.
Tojásmentes recepttel is elkészíthető. Csökkentett szénhidrát tartalom. Magas rosttartalom. Semleges ízű. Egy nagy,32 cm-es családi pizza elkészítéséhez elegendő paleos lisztkeverék, olasz ízekkel fűszerezve. Lágyan omlós, nem túl tömör tészta, amelyet az összeállítása után nem szükséges elősütni, azonnal rákerülhetnek az általunk leginkább kedvelt feltétek és mehet a forró sütőbe. Válogatott, prémium alapanyagokból készült keverék, amelyek ízükben harmonizálnak egymással, így egy fehér tésztás, kellemesen semleges ízű pizzaalap állítható össze belőle. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos lisztekből készült nyújtós tésztáktól, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült süteményt tekintve. A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű paleolit éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást. A tészta elkészítéséhez csak nedves hozzávalók szükségesek, a tasak minden más szükséges alapanyagot tartalmaz. Elkészítéi javaslat: 2 db M-es tojáshoz (kb. 110 g) adj 40 ml hideg vizet és 3 ek olvadt zsíradékot. Keverd el a pizza liszttel, majd hagyd sűrűsödni 10 percig. Lisztezett szilikonlapon gyúrd át és nyújtsd kb. 4 mm vastagra, lappal együtt tedd tepsibe, kend meg pizza krémmel, rakd rá a feltéteket és maximum fokozaton süsd készre (kb. 15 perc) A tésztát nem kell elősütni. Tojás nélkül: a lisztet keverd el 140 ml hideg vízzel és 5 ek. Olvadt zsíradékkal. Elkészítés, mint fent. Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz. Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.