Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

RevitaSol Junior 30db kapszula + 100ml oldat 2db

Vitalitae termékek »

7490 Ft/db
Egységár: 3745 Ft/db


RevitaSol Junior 30db kapszula + 100ml oldat 2db részletes leírása

Gyermekeink számára a megfelelő vitaminok nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez és a harmonikus fejlődéshez egyaránt.

2 db-os szett; Vitalitae termék az erős immunrendszerért - gyermek részére.

Minden szülő szeretné megtalálni a lehető legjobb vitaminkészítményt gyermeke számára. A Revitasol Junior nemzetközi szabadalom által védett, egyedi technológiával készül, hogy a vitaminok a lehető leghatékonyabban szívódhassanak fel, olyan esetben is, amikor erre más készítmények nem képesek. A Revitasol Junior a felnőttek számára kifejlesztett Revitasol készítményhez hasonlóan, az új, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a zsírban oldódó létfontosságú vitaminokat vízoldékony formában tartalmazza, ami megnöveli ezáltal a felszívódási hatékonyságukat.

A vitaminokat oldhatóságuk alapján különböztetjük meg, így vannak zsírban oldódó (A, D3, E, béta-karotin) és vízben oldódó vitaminok. A szabadalmaztatott technológia által a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen a Revitasol Junior folyadék részében, ezáltal a zsíroldható vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza).

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz