200 g-os ropogós panírmorzsa keverék; Paleolit Éléskamra termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben: Energia: 895,8 kJ/215,3 Kcal, zsír: 1,7 g -amelyből telített zsírsavak: 0,2 g, szénhidrát: 44,2 g -amelyből cukrok: 3,7 g, fehérje: 5,5 g, só: 0 g, rost: 13,8 g.

Összetevők: cassava dara, tápióka keményítő, bambuszrost liszt, hántolt mandula őrlemény.

Paleolit éléskamra gluténmentes ropogós panírmorzsa keverék 200 g. Saját márkás termékcsaládunk első és azóta is az egyik legnépszerűbb tagja. Kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült paleo panírmorzsa a felejthetetlen rántott hús élményhez a diéta alatt is. Csökkentett szénhidrát tartalom. Alacsony zsírtartalom. Magas rosttartalom. Semleges ízű. A morzsa ropogósra sül, és mint egy burok, bent tartja az ízeket, zamatokat, a hús szaftos marad, nem szárad ki a sütés során. A megszokott zsemlemorzsánál világosabb színűre sül. Semleges ízű, igazán ropogós állagú panír. Alkalmas zöldségek, sajtok panírozására is. Ajánljuk azok számára, akik reform változatát keresik a hagyományos búzalisztes zsemlemorzsának és eddig nem találtak finom, élvezhető megoldást ennek helyettesítésére. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást. Elkészítési javaslat: a sózott, borsozott húst paleo lisztbe (pl. Szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd megforgatjuk a paleo panírmorzsában és zsíradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve) A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz. Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz. Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.