Bounty krém ízű, rostban gazdag, gluténmentes, tejmentes krémalap, amely kitűnő desszert akár önmagában, vagy tortakrémnek is jó választás.
Szafi Reform kókuszos desszert krémalap édesítőszerrel (bounty ízű, paleo, vegán, gluténmentes, tejmentes) 200g leírása
A termék nem tartalmaz glutént, tejet, tojást, szóját, kukoricát, tartósítószert, mesterséges színezőanyagot, ízfokozót! Összetevők: kókuszreszelék (35%), édesítőszer (eritrit), kókuszliszt, sűrítő anyag (konjak gumi), bambuszrost.
Átlagos tápérték 100 g krémalap porban: Energia: 1586 kJ/384 kcal, zsír: 27,9 g -amelyből telített zsírsavak: 23,7 g, szénhidrát: 43,3 g -amelyből cukrok: 6,3 g -amelyből poliolok: 30,2 g, rost: 23,2 g, fehérje: 8,6 g, só: 0,06 g. (A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Joya édesítetlen kókuszitallal, és 10 g eritrittel készítve.)
A poralap 100 g energiatartalmából 204 kJ/51 kcal Energia származik élelmi rostokból. A poralap 100 g szénhidrát-tartalmából 30,2 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. A adag kész bounty ízű krém (200 g) szénhidrát-tartalmából 22,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Felhasználási javaslat, hozzávalók (40 g desszertkrém alap): 1,5 dl kókusztej (pl. Joya kókuszital), kb. 10 g cukornak megfelelő kristályos édesítőszer (pl. 10-15 g eritrit).
Elkészítés: 40 g alapporhoz adjunk 1,5 dl kókusztejet és ízlés szerint kristályos édesítőszert, majd hagyjuk állni 15 percet. Kakaóporral, karobporral, csokikrémmel vagy gyümölcsökkel tálaljuk, de kitűnő kókuszos tortakrémnek is.
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
Kókuszkrém - a konyha titkos fegyvere
A kókuszkrém egy sokoldalú alapanyag, amely új dimenziót ad az ételeknek. Kiváló ízt és állagot biztosít. Ne hagyd ki a konyhádból!
A kókuszkrém a friss kókuszdió feldolgozásával készül, így természetes és ízletes alternatívát nyújt a különböző ételekhez. Az édes, dús ízvilágának köszönhetően sokan kedvelik, és remekül alkalmazható mind édes, mind sós ételekhez. Főzés közben nagyszerű alapanyagként szolgál, legyen szó levesekről vagy főételekről.
Desszertek készítéséhez is ideális, hiszen a kókuszkrém gazdagíthatja a sütemények, pudingok és fagyik ízét. Használhatod a reggeli zabkásádhoz, de smoothie-khoz is adhatod, hogy egy kis trópusi ízt varázsolj. A kókuszkrém tehát nemcsak finom, hanem rendkívül sokoldalú is!




